Hoe kan ik 2 gratis geschenken krijgen voor de bestelling die ik doe?

Vanwege de interne bedrijfsaanpassingen van de Visa Card Union zijn alle online transacties voorlopig gesloten. Het spijt ons zeer voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. U kunt nog steeds een Master Card, JCB-kaart of Discover-kaart gebruiken om te betalen. We accepteren ook WeChat Pay en Alipay, wat handiger is.
By EVPADPro | 15 May 2023 | 0 Comments

Hoe kan ik 2 gratis geschenken krijgen voor de bestelling die ik doe?

Als dank voor het feit dat u een trouwe klant bent, bieden we u graag twee gratis geschenken aan bij uw volgende aankoop! Het zijn één draadloos toetsenbord met achtergrondverlichting en één 64G USB-stick.

Het verlichte draadloze toetsenbord kan veranderen in 3 kleuren licht, rood, blauw en groen.


Hoe krijg ik 2 gratis geschenken bij mijn bestelling?

Hoe krijg ik 2 gratis geschenken bij mijn bestelling?

 

Het draadloze toetsenbord kan compatibel zijn met veel apparaten. Het ondersteunt laptops, desktops, X-BOX, mobiele voertuig-tv's, HTPC, grootbeeld-tv, Android TV-box, smart-tv, enz.

Hoe krijg ik 2 gratis geschenken bij mijn bestelling?

 


Houd er rekening mee dat deze aanbieding alleen beschikbaar is voor de Pro-versie van de tv-box, bijv. EVPAD 6P, UnblockTech UBox10, Svicloud 8P en Svicloud 9P die over 2 weken worden gelanceerd. En alle Pro-versies in de toekomst. U hoeft de gratis geschenken niet aan de winkelwagen toe te voegen. Ze worden allemaal geleverd met de tv-box die u bestelt.

Dank u voor het kiezen van ons voor uw boodschappen. We hopen dat je geniet van je gratis geschenken en de tv-boxen die je koopt. Voor vragen kunt u ons bereiken via e-mailadres [email protected] of WhatsApp/Wechat-nummer: +852 5178 1233 .

DHLEMSVISAMasterCardAmerican ExpressWestern UnionAtomeWeChat